onsdag 4. september 2019

Farmor og såpekurs

Rett før påske gikk igjen turen til togstasjonen, denne gangen for å plukke opp farmor Rangøy og onkel Øyvind. En natt på fly og så en natt på tog, nå var det deilig med en seng som ikke beveget seg. Vi feiret nykomlingene med 40 i feber for Gunnar og et sykehusopphold for Janna. Da fikk i det minste besøket litt tid til å slappe av etter reisen før vi kunne ta fatt få programmet for oppholdet.
Ved foten av Ngaounderetoppen med onkel Øyvind og Farmor Marit
Vi har hatt gleden av å være vertskap for besøk fra Norge flere ganger så opplegget var godt utprøvd allerede, men grunnet en del sykdom ble vi nødt til å improvisere en del likevel. Men noen turer til markedet og skredderen ble det heldigvis anledning til.
I stoffbutikken.

Hos skredderen.
 
Hjemmesykepleie og besøk av vår venn pastor Abdoulaye.

Onkel Øyvind lette seg frem til kirkens radio på egenhånd. Her med Direktør David Adjia.

Såpe- og eddikkurs

Heldiggrisen Eline fikk i mai med seg et kurs i å lage såpe, eddik og mentolatumsalve. Det er veldig gøy for noen som er glad i håndarbeid og å lage ting selv. Dette er mye av den samme undervisningen som prestefruestudentene får ved Instituttet i Meiganga. Kursholder var kona til assisterende biskop Madame Ruth Telesam.
Såpekurs.

Æresmedalje til Esther

Vår gode venn og hushjelp kunne 20. mai smykke seg med æresmedalje i gull, sølv og bronse for lang og tro tjeneste. Hun har jobbet som hushjelp og barnepike for flere misjonærer i 25 år. Flere av disse var med på å betale for medalje og fest.

Stolt Esther med medaljene.

Feiring med blant andre NMS-kollegene.

Martin 1 år.

1 kommentar: