onsdag 4. september 2019

Bursdag og nytt skoleår

Mens Norge har kost seg i sommerens kanskje siste solstråler har vi her i Kamerun hatt regn, regn og atter regn. Forrige uke tok vi turen til markedet for å lete etter gensere til ungene, noe vi ikke hadde planlagt at vi trengte så mange av. Men for Eline er enhver unnskyldning for å gå på markedet å kjøpe brukte klær kjærkommen. Og vi vet hvor varmt det kommer til å bli på nyåret så vi koser oss i "kulden" også. En fordel med mye regn er dessuten at myggen ikke finner like mange steder å klekke, noe vi selvfølgelig setter veldig pris på. Nå har derimot regnet begynt å gi seg litt så da er det frem med myggoljene igjen.

Treåring i hus

I går feiret vi tre år som foreldre og en fornøyd treåring koste seg med foreldre som tok dagen fri til fordel for kakebaking, lekeplassbesøk og selskap. Med et par gaver fra Norge ble også frokosten et høydepunkt og foreldrene fikk en smakebit av engasjementet man kan vente seg på julekvelden når kofferten med gaver fra Norge skal åpnes.
Bursdagsfrokost med kinderegg.

Bursdagskakebaking med ny kjole fra markedet. Det å ha fingrene i mel er det deiligste i verden.

Venter på naboen

Volontør Laila Kaasa er ventet denne uken. Dessverre kommer ingen av de tre skilpadden hun reiste fra i mai til å ønske henne velkommen. Den ene stakk av i juni og de to siste er også på rømmen nå etter at noen (Eline) undervurderte kreftene deres og ikke lukket buret skikkelig for en uke siden.
Martin sjekker ut fasilitetene til skilpaddene til Laila.

Nytt skoleår på døveskolen

Eline var i dag på besøk på døveskolen her i Ngaoundere og ble møtt av elever som var hoppende sprettende glade for at skolen endelig hadde begynt! Eliane som er utdannet prest og døvelærer ble nettopp utnevt som ny rektor av kirka og har mange planer for skolen. Mer av dette kommer på nms.no om noen uker, og i nyhetsbrevet fra NMS som sendes til menigheter som støtter Kamerun.
Stolte og fornøyde elever tredje skoledag etter ferien.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar